Rozšíření inzerce

hlavni
01. 09. 2014 Aktuality

Rozsah naší inzerce jsme rozšířili o inzerci na realitním serveru České reality.

V současné době tak inzerujeme na 14 velkých (většinou placených) realitních serverech: realitymix.cz, reality.idnes.cz, ceskereality.cz, inzercerealit.com, bazos.cz, levnebydleni.cz, realitycechy.cz, viareality.cz, grandreality.cz, videobydleni.cz, realitnieso.cz, realbonus.cz, realitygo.cz, www.realitnikomora.cz.

…a na mnoha menších realitních serverech: www.realityeuro.cz, www.mesec.cz, www.inzertovnik.cz, www.inzertovnik.cz…a další.

Máte volnou nemovitost na prodej či pronájem a chcete jí zařadit do inzerce? Kontaktujte nás  nebo vyplňte nabídkový formulář a vložte nabídku přímo do systému.

Kam dál?

Jak vybrat správnou hypotéku?

Ještě před několika lety, byla hypotéka neboli hypoteční úvěr výsadou spíše bohatší populace. Ostatní lidé si většinou nemohli dovolit platit mnohdy i několik desítek tisíc korun měsíčně. Jelikož postupem času došlo ke snižová...

Jak vystěhovat neplatiče

Řada pronajímatelů má nepříjemnou zkušenost s neplatiči nájemného, proto doporučujeme celou řadu účinných opatření, jak se neplatičům bránit. Jedním z těchto opatření je doplnění nájemní smlouvy o tzv. rozhodčí doložku.